Η επαγγελματική συμπεριληπτική ομάδα χορού ΈΞΙΣ παρουσιάζει την παράσταση  THE LOVE OF THE AMBITIOUS  στις 16 – 17 – και 18 Μαρτίου στο Θέατρο ΧΩΡΟΣ (Πραβίου 6-8, Βοτανικός).

Η φιλοδοξία της επιτυχίας – η διακαής επιθυμία να αποκτήσεις ένα αντικείμενο, να πετύχεις έναν στόχο. Η επιθυμία που μας οδηγεί στο να παλέψουμε να φτάσουμε όλα τα αντικείμενα και τους στόχους που μας παθιάζουν και μας οδηγούν στην έκσταση.
Πώς νιώθει ο άνθρωπος όταν αποτυγχάνει να φτάσει αυτά που επιθυμεί και πώς όταν τα πετυχαίνει. Ποια συναισθήματα γεννιούνται μέσα σε αυτή τη διαδικασία; (θυμός, χαρά, ευτυχία, έκσταση, ανυπομονησία, γελοιοποίηση, φόβος, τρέλα). Για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική η διαδρομή. Συχνά δίνεται έμφαση στο αποτέλεσμα. Στην επιτυχία ή την αποτυχία. Εμείς εστιάζουμε στη διαδρομή, στα εμπόδια, τις στιγμές του άγχους, τη θλίψη, την παράνοια, τη χαρά, στον τρόπο που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται την αξία του και ορίζει τον εαυτό του μέσα από την προσωπική του εμπειρία. Διαφορετικές διαδρομές ανθρώπων που έχουν κοινά σημεία. Όλοι όσοι συνεχίζουν έχουν κάτι κοινό. Το κουράγιο να προχωρούν και να παραμένουν συνδεδεμένοι με το στόχο τους.

 

 

Χορογραφία: Άννα Βεκιάρη, Νατάσα Γάτσιου, Hakim Abdou Mlanao, Thierry Constant Maboang
Χορεύουν: Άννα Βεκιάρη, Νατάσα Γάτσιου, Hakim Abdou Mlanao, Περικλής Πετράκης
Μουσική: Selles Remi
Σχεδιασμός φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Φωτογραφίες: Αντιγόνη Κουράκου
Δημιουργία βίντεο: Μιχάλης Φελάνης
Δημιουργία αφίσας: Δανάη Γκουτκίδου
Επικοινωνία: Δανάη Γκουτκίδου


Η παραγωγή THE LOVE OF THE AMBITIOUS πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού”.
Under the auspices and with the financial support of the Ministry of Culture and Sports.

Παραγωγή: 
ΕΞΙΣ – Συμπεριληπτική Ομάδα Χορού

 

Με ταυτόχρονη ακουστική περιγραφή για τυφλά άτομα και άτομα με μειωμένη όραση:

Εμμανουέλα Πατηνιώτάκη – ATLAS E.P.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε χρήστες/στριες αμαξιδίου.